klimaszerelés szeged

Klímaszerelés

Klímaszerelés Szegeden és vonzáskörzetében.
Képesítéssel rendelkező klímaszerelő munkatársaink Szegeden és vonzáskörzetében állnak az Ön rendelkezésére. Ingyenes helyszíni felmérés során nyújtanak segítséget abban, hogy ki tudja választani az igényei szerinti leggazdaságosabban üzemeltethető és árban is megfelelő készüléket. Egyaránt vállaljuk ipari és lakossági klímák, hőszivattyúk telepítését az ország teljes területén és természetesen vállaljuk ezen készülékek szakszerű karbantartását, tisztítását, fertőtlenítését és javítását is.

Telepítési tanúsítvány kiállítása
Ha Ön kiválasztotta a készülékét és megbízta munkatársunkat a készülék szakszerű telepítésével, akkor munkatársunk elvégzi a telepítéshez tartozó adminisztrációs teendőket és kiállítja a telepítési tanúsítványt.

Telepítés
A készülék telepítését, beüzemelését minden esetben olyan szakember végzi, aki a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság által kiállított Képesítési Tanúsítvánnyal (zöld kártya) rendelkezik. Ez Önnek garancia arra, hogy a telepítés után egy esetleges hiba esetén (akár garanciális időszak alatt, akár azon túl) nem válik elérhetetlenné az a személy, aki Önnél munkát végzett. Szerelőink minden esetben betartják az ide vonatkozó előírásokat. Elvégzik a szükséges szilárdsági és tömörségi teszteket. Szabványos kétlépcsős vákuumszivattyúval távolítják el a hűtőrendszerben található nedvességet és idegen gázokat. Végrehajtják a kötelező száraz nitrogénes öblítést és teljes körű alapos szivárgásvizsgálatot is végeznek, szem előtt tartva a készülék gyártójának az adott típusra vonatkozó előírásait. Legvégül, a törvényi szabályozásnak megfelelően az adott telepítéshez tartozó adminisztrációs feladatokat is elvégzik. Profi szerelő csapatunk a garancia rá, hogy az Ön által megvásárolt készülék beváltja a hozzá fűzött reményeket.